BENİM ADIM KHAN

By 16:06









Bollywood halkın tabiriyle çakma Hollywood Hindistan'ın film üreten Bombay(yeni adıyla Mumbai) şehrinde bulunan film prodüksiyon merkezlerinin bulunduğu yerin ismidir.



Türkiye Bollywood ile tanışalı bir hayli olmustur. Benimse aramın ısınması çok yakın bir tarihe dayanır.Aamir Khan ın filmlerinden Taare Zameen Par 'i keşfetmem ile basladı ve ben artık kendimi alıkoyamıyorum.Filmlerin kurguları işlenişleri verdiği dersler çok başarılı ayrıca hikayeler çok sıcak geliyor.

İzlediklerim arasından beni en etkileyen My Name Is Khan filmidir.Amerika'da yasayan bir Müslüman Hintli'nin 11 Eylül'den sonra hayatındaki değişiklikleri ve edindiği ideolojiden bahsetmekte ve bu adam bir otizim hastası.Sevdiği kadına ve inandığı dine bağlılığını göstermek için verdiği mücadelelerden bahsediyor.

Ayrıca baş roldeki kadını da çok beğendim çok doğal bir güzelliği var ne "0" beden ne de herhangi bir estetik taşıyor gibi geldi bana.Şöyle söyleyeyim de tam anlaşılsın, kaşlarını bile almamış.Mimikleri ifadeleri çok etkin.

Benden 5**********


You Might Also Like

0 yorum