CHAK DE INDIA

By 15:27





Dünya kriket finalinde kaçırdığı penaltıdan sebeple, şike iddalarıyla suçlanıp meslekten ihraç edilen Kabir Khan kaybettiği haysiyetini geri kazanmak için, ihracından tam 7 yıl 4 ay sonra Hindistan kız takımına koç olmaya aday olur.Ama koçluk yapmak istediği takım çok kötü durumdadır ve şimdiye kadar hiç maç kazanamamıştır.
Filmde bol bol antrenman sahneleri var.En başlarda bu yoğun tempo kızlara zor gelse de zamanla alışırlar.


Benim filmde en çok hoşuma giden sahne kızlardan; kızlardan biri sözlü tacize uğrar ve buna karşılık tüm kızlar birlik olup taciz eden grubu döverler.Kadın dayanışması!

Filmde alt konu olarak kadınların 2. sınıf insan olarak kabul edilişi, Hindistan'daki bölgeler ve farklı bölgelerde yaşayan insanların farklı dili kullanıp, sanki Hindistan vatandaşı gibi değilde o bölgenin vatandaşı gibi davranması, bölgelerden sebeple birbirlerini hakir görmeleri anlatılmış.

Hint filmleri gerçekten çok güzel mesajlar veriyor.Milli duyguları ateşliyor,birleştiriyor,kadın haklarını savunuyor ve Dünya'nın en güzel yeri Hindistan'mış gibi lanse ediyor.Filmlerini izledikçe Hintlilerin niçin geleneksek kıyafetleri giydiklerini daha iyi anladım.Çünkü çarptırılmış bakış açıları yok.Onun içinde gerçekten kendilerini güzel hissediyorlar.

Çpk güzel bir Hint Filmi olmuş





You Might Also Like

0 yorum