DON

By 16:14

Hint filmlerine takmış durumdayım.Ne zaman film izleyecek fırsatı bulsam hemen aklıma bollywood geliyor bloglardan araştırıp senaryosunu beğendiğim filmi açıyorum.Bazen ev arkadaşıma da teklif ediyorum beraber izlemeyi ama o hint filmlerine ön yargısı olanlardan.Gerçi bir zamanlar bende öyleydim ama izlemeye başladığımdan beri Hollywood izlemez oldum.

İstanbul'da ki şiddetli rüzgar yüzünden bu hafta sonu bir etkinlik yapasım gelmedi. Cumartesimi evde hint filmi izleyerek geçirmek istedim.Malum 3 saat sürüyor.Gerçi ben dans ve müzik sahnelerini atlıyorum :) IMDG puanına da bakarak DON filmini açtım.



Polisiye bir film.Uyuşturucu şebekesinin 1 numaralı adamının yerine geçirilen sıradan bir insanın polis memuruyla olan işbirliğini ve şebekenin başındaki adama ulaşma serüvenini anlatıyor.Film çok akıcı ilerliyor.Dövüş sahneleri de eski Hint filmlerine nazaran baya yol katetmiş.


Ama filmin sonuna gelince olaylar birden boyut değiştiriyor.Gerçi filmde aklınızı kurcalayan bazı sahnelerde filmin sonuna dair ip uçları veriliyor ama sonunda gerçekten aaa kelimesini kullanacak bir kapanış yapmışlar.

Ayrıca bu filmin 2 ve 3. de çekilmiş.Ilk fısatta onları da izlemeye çalışacağım.

İzlemeye değer...


You Might Also Like

0 yorum