KICK (HEYECAN)

By 18:11



Hint filmlerini seviyorum çünkü toplumsal mesajlar içeriyor.İzlerken insanlığını hissediyorsun, manevi duyguların nüksediyor.Bu hafta sonu da listede sıraya koyduğum Hindistan'da 2014 yılının gişe hasılatı en yüksek olan filmlerinden "Kick" filmini izledim.





Filmde üç başrol vardı Hırsız Devi,Doktor Kız ve Polis memuru.Filmde polis ve doktor aileleri tarafından birbirlerine layık görülen ve evlendirilmek için bir araya getirilen iki gençtir.Birbirlerini tanımak için yaptıkları tren yolculuğunda ikisi de hayatlarını etkileyen insandan bahseder.Doktor kızımızın aslında aşık olduğu adam heyecan ve macera düşkünü, yerinde duramayan, çok iyi eğitimi olmasına rağmen hiç bir işte barınamayan bunalan Devi'dir.Polis memuru ise bir türlü yakalayamadığı Devil isimli bir hırsıza kafayı takmıştır.Onu yakalamayı hayatının amacı yapmıştır.




Filmin yaklaşık 1 saat 40 dakikası benim için hiçbir şey ifade etmedi.Bol bol şarkı ve dans sahnesi atladım.Ama öyle bir sahneye geldim ki filmde Devi oldu Devil ve resmen süper kahramanlara dönüştü.Doğa üstü güçleri yok tabi.Ama Allah vergisi yeteneklerini insanlık için kullanmaya başladı.Filmde bol bol dövüş sahnesi var.Hintliler öğrenmiş dövüşmeyi, dayak atmayı dedirtiyor insana.

Birde küvetin altından çıkan paralar var.Bana bu paralar evde paranın nasıl saklanacağını gösterdi.Adamlarda halkı soyma artık o kadar ilerlemiş ki, paraları bile daha iyi muhafaza ediyorlar acemilere göre.

Filmde de en beğendiğim nükteyi de paylaşayım.
Ama bildiğin gibi, saygı, mütevazilik, şöhret ve ölüm onun elindedir.Bir yaprak bile onun izni olmadan kıpırdayamaz...

Izleyin derim.Beğenmezseniz müzik ve dansı atlayın ama mesajı almadan, Devi'nin Devil oluşunun nedenini öğrenmeden kapatmayın.


İzlediğim site
http://hintfilmi.net/kick-2014-turkce-full-hd-izle.html



You Might Also Like

0 yorum