PROFESYONEL - DEVLET TİYATRO

By 01:46 , , , ,


Devlet tiyatrosu takipçileri bilirler, oyun biletleri saat 10:10 internete düşer.Oyun eğer kapalı gişe oynuyorsa 10:11 de bile bilet bulmak zor olabilir.
10:11 de internete girip tek bilet alamadığım oyun Profesyonel’dir.Defalarca denedim alarm kurdum, sürekli sayfa güncelledim yok yok bu oyuna bilet bulmak çok zor.Bu denemelerim yaklaşık 2 sene böyle sürdü.
Geçen hafta 03 Şubat’da akşam saatlerine doğru bir bakayım bu ay hangi oyunlar sahneleniyormuş dedim ve ne göreyim saat 15:00 ve iki adet profesyonel bileti CKM de 03 Şubat için boşta. Hemen aldım. Gelecek tüm oyunlar dolu olmasına rağmen bu günün biletlerinde boşluk olması çok ilginçti. Sonradan öğrendim ki oyun değişikliği olmuş ve oyun biletleri çok geç satışa çıkmış.

Oyunumuz bir yazı evinde genel yayın yönetmeni olduktan sonra hayata karşı duruşu değişen Yetkin Dikinciler ile gençliğinden beri onu takip eden ve yaptıklarını raporlayan Bülent Emin Yarar’ın ilk defa buluşma anını ve Yetkin Dikinciler’in oyundaki adı ile Taja’nın hayatından kesitleri sahneliyor.


Oyuncular çok başarılıydı ve rollerini resmen yaşıyorlardı.Ama ben 2 yıl bilet bulmak için uğraştığımdan ne bekliyorsam artık oyun bitiminde tam doyuma ulaşamadığımı farkettim.Sıkı bir tiyatro takipçisi olduğum için, bu ayarda da bir çok oyun izledim sonuçta

Ama bilet bulabilirseniz gidin izleyin derim güzel bir oyundu

You Might Also Like

0 yorum