KORE FİLM TAVSİYELERİM - ROMANTİK OLMAYAN FİMLER

By 00:00



Şirketinde çalışan telekızların ortadan kaybolmasını araştıran bir eski Tim çalşanı kendini seri cinayet vakasının içinde bulur.12 Cinayate işlemiş bir seri katil 2. defa delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştır.Çarpık işleyen emniyet sisteminden dolayı bu olayı çözme sorumluluğunu kendinde hisseden eski Tim'cimiin çözmesi gereken birçok sorun vardır.

Çok sürükleyici ve yer yer
- bu nasıl düzen, bunlar nasıl çalışanlar dedirtecek bir film.



Ayrıntılı Yorumum
 http://www.zamanekizi.com/2016/01/kimssi-pyoryugi-cataway-on-moon-kimin.html

Yıl 1989 ve Güney Kore'de dikdatörlük dönemi.Ülkenin içinde bulunduğu durumun yanısıra bir de ardarda tecavüz vakaları işlenmeye başlanmıştır.Ama düzen o kadar bozuktur ki, olayı çözebilecek kapasitede ne dedektif vardır ne de teknoloji.
Sürekleyici ve heyecanlı bir film.


İlk izlediğim Kore filmi diyebilirim.Yıllarını hücrede geçirmiş bir adamın gerçek hayata geçiş sürecinde yaşadıkları.Sonu çok dramatik.Yıllar geçti etkisinden kurtulamadım.

If İstanbul 2016'da da gösterime giren ve yorumlara bakıldığında şimdiye kadar yapılmış en iyi zombi filmi olduğu hakkında görüşler bulunan etkileyici, sürükleyici ve heyecanlı bir film.Zombi filmine karşı önyargılı olan ben bile çok begenerek izledim.


Ayrıntılı yorumum
http://www.zamanekizi.com/2016/12/taegukgi.html

You Might Also Like

0 yorum