30 Günlük Oruç Diyetim

By 00:28 , , , , , , , , , , ,


karatay diyeti ile ilgili görsel sonucu


Kendimi bildim bileli 50 kilonun altına düşme gibi bir hayalim var.Bu kiloya 56 ile en fazla yaklaşabildim.Neler yaptım neler bu sevda ugruna.Diyetisyenler, spor salonları, kavitasyon, lenf drenaj, aletli pilates... aslında hepsini de çok büyük bir disiplin ile yaptım ama belli bir zaman sonra sıkıldım.Kilolar bir geldi bir gitti derken 63 ile hamile kaldım ve zaten maşallahı olan boğazım oyle bir açıldı ki doğuma 2 hafta kala 85 kiloları gördüm ve tartılmayı bırakıp kaç kilo bile olduğumu bilmeden doğuma girdim.Hastaneden geldiğimde kilom 78’di.Eski kıyafetlerime girebilmek için vermem gereken minimum 18 kilom ve sıkılaştırmam gereken bir fiziğim vardı.Sütüm eksilmesin diye ilk iki ay neredeyse hiç kilo vermedim.Zaten bu süreci İzmir’de ailemin yanında yazlıkta tatil yaparak ve yemeye devam ederek geçirdim.Tatil bitti İstanbul’a geldik.Yanımda yine canım annem vardı ve artık bir de bakıcımız vardı.Dogum iznimin bitmesine 2 ay vardı.Bu şekilde işe gidemezdim.Hiçbir kıyafetim olmuyordu ve bir yandan direktörüm de taciz ediyordu kilolar ne durumda diye.İşimiz gereği müşteri toplantımız, davetler ve seminerler çok fazladır ve direktörüm kilolu kadın hiç sevmez, yanında da taşımaz(!) Hemen spora yazıldım.İki emzirme arası 2 saat koştur koştur gittim ve saatte 6-7 km hızla yürüdüm ve geldim.Sabahları yumurtalı bir kahvaltı, oglen akşam kelle paça ile beslendim ki hem güçten düşmeyeyim hem de sütümü besleyiciliği azalmasın.Bu dönemde de bol bol süt verdim.Artık oğlum kelle paça kokuyordu.Ve sonuç 68 kilo ile işe başladım.Spordan dolayı iyice sıkılaşmıştım ve eski kıyafetlerimin esnek olanlarına girebiliyordum.

Sonraki süreçte motivasyonum düştüğü için tekrar diyetisyene başladım ve bu arada Aiden Salih ile tanıştım.Kitabını okudukça diyetisyenin listesi beni mutsuz etmeye başladı ve onu bıraktım.Aiden Salih ile Karatay paralel gibi.İkisi de ogle yemeğini yemeyin diyor ve az yediriyor.Aiden Salih sık yemenin bir önceki öğünü çürüttüğünü söylüyor.Ayrıca Aiden Salih’in yolundan giden bir kadın ile tanıştım.hem fit hem de çok genç gözüküyordu.Ben de bu yoldan gitmeye karar verdim.Sütten kesince açlık oruçlarına da başlayacağım.İlgisi olanlar inceleyebilir Aiden Salih’i.


Güncel Durumum

64 kiloyum.Oglumun 1. Yaş doğum gününe  tam 30 gün var. Bugün itibariyle kaçamaksız Karatay’a başlıyorum.Zaten 1 tane şekersiz 21 gün bitirmiştim.Şimdi 2. Şekersiz 21 günün 7 günündeyim.Karatay’da zaten şekeri vermiyor.İkisini paralel yürüteceğim.Artık başalayıp başlayıp bırakmaktan çok sıkıldım.Bitsin artık bu kilo muhabbeti.Bu konularla uğraşmak yerine kendimi geliştirecek başka şeyler yaparım.




30 Günlük Süreçte Başka Neler Yapacagım

·        Eda Taşpınar’ın at kılı fırçasını ve Krauterhof Anti-Cellulite Gel 250ml’i aldım.Geceleri mutlaka vücüdumu özellikle bacaklarımı tarıyorum ve bu jeli sürüyorum

·        Macro Center’dan THE LIFECO ORGANİK HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI aldım. Sarkma olmaması için geceleri yüzüme ve gerdanıma sürüyorum.
·        Silikon merdane ile her gece her iki bacağımı da 100’er defa aşağıdan yukarıya yoğuruyorum.

·        G5 çok önerdiler.Randevu aldım yarın gidip bakacağım.

·        Haftanın 6 günü bebeğim uyuduktan sonra Ebru Şallı’nın pilates videolarından birini yapıyorum.
     Her hafta kelle paça pişireceğim
     Magic Probe'ye başlayacagım
     Ve Oruç diyeti diye bilinen 16 saatlik açlıklara başlayacagım





Bismillahirrahmanirrahim

Niyet ettim Allah rızası için 30 günlük Karatay Diyeti rehberliğinde sağlıklı kiloma kavuşmaya.


Karatay Diyeti Günlüklerim


1.Gün (23.05.2018) Kilo :64

Kahvaltıda 2 yumurta maydanoz, salatalık, peynir ve ceviz


8. Gün (31.05.2018) Kilo:62.7
Ne şeker ne de unlu mamül sürdüm agzıma.Tek kaçamagım yardımcımın yaptıgı sarmalardan azcık yemek oldu.G5 yaptırmaktan vazgeçtim.Vücüdüma zararlı ısın almak istemiyorum onun yerine eve yürüyüş bandı alacagım.Daha once denedim.Tempolu yuruş de bacakları oldukça zayıflatıyor. 

12.Gün (05.06.2018) Kilo:62.7
Son 4 gündür bir değişiklik yok, hala 62,7 kiloyum gram veremedim.Ama ben nedenini biliyorum.CUmartesi günü gözleme yedim.Bu da sistemimi bozdu.

21.Gün (12.06.2018) Kilo:62
Sabah tam 62 kiloydum.Bu durumda 10 günde 1 kilo gibi bir oran oluyor.30 yaşındaki biri için iyi galiba.Esiden olsa haftada 2 kilo rahat verirdim.Tabi bu durumu spor yapamamamda etkiliyor.2 gün sonra 4 günlük bayram tatili başlıyor. Marmara adasında pansiyonda kalacagız.Bol bol denize girmek ve yürüyüş yapmak gibi planlarım var.Belki kilo vermem hızlanır.Bir de bugun anannas detoksu yaptım bakalım yarın tartıyı nasıl etkileyecek.

Ananas Detoksu (tüm gün sadece aşagıdaki yiyecekler yenebilir.Neyi ne zaman yiyeceğiniz size kalmış)
2 yumurta
1 tam ananas
2 kutu yogurt
1 dilim peynir
10 tane çig fındık

Note:çok uykum var ama gece gec yattım bundan da olabilir

22.Gün (13.06.2018 ) Kilo:61.7
Detoksan sonra -300 gr ile güne başladım.Zaten sabah idrarımdaki koyuluğu fark edince yağdan verdiğimi tahmin etmiştim.Yarın itibariyle bayram tatili.Marmara Adası'na gideceğiz.Kendime Hakim olmam lazım

Edit:bu yazıyı yazdıktan 2 saat sonra 2 dilim browni yedim.yardımcımın kızı benim için özle yapmıştır.22. günde bozdum :( ama olsun devam

27. Gün (18.06.2018) Kilo: 64.1
Bayram tatili araya girince resmen benim diyette araya gitmiş oldu.Bol dondurmalı bir tatili arkada bıraktım.Karbonhidrat ile beslendim.Bu sabah tardıldım ve kilom tekrar 64 lere çıkmış.Ama olsun biraz detoks yapıp bu kilolar oturmadan kısa sürede vereceğime inanıyorum.Aral'ın dogum gününü 9 temmuz gibi yapacagım ve bugun itibariyle 21 günlük seşersiz programım tekrar başladı.bakalım bu süreçte ne kadar vereceğim.Bu gunlerde hedefim 59 olmak.

28. Gün
Sabah tekrar başladığım diyetimi oglen burger, gofret ve iki adet biskolata ile bozmuş bulunmaktayım.Tekrar kendimi toparlamalıyım

30. Gün (22.06.2018) Kilo:62.7
Sonuç olarak 30 günde 1.3 kilo vermiş oluyorum.Halbuki 3. haftaya kadar herşey ne kadar da güzeldi.Tatilde aldıgım kilolar olmasa 3 haftada 2.3 veren ben bu  ayı hedefime ulaşarak tamamlamış olacaktım.Ama işte tatillerdeki yeme olayına bir durmdememlazım istediğim kiloya erişinceye kadar...
Bugun oglumun dogumgünü pastasından azcık yedim

gece sinemakiden bir yaprak ağzıma attım ve üstüne su içip yattım.

31. Gün

Yeni başlangıçlara merhaba!!!
Bu sefer niyetim niyet
21 gün boyunca yapacagım
sonrasında da ogluşuma iyiki dogdun yapacagım İzmir'de ailemin yanında
3 kiloyu da vereceğim
Umit Aktaş prebiyotika ve Spirulina'ya başladım.Bakalım gerçekten zayıflamaya etkisi oluyor mu(?)
Sabah tok karına 2 şer saat aralıklarla alacagım.

Eski Kararlara Ek Kararlar

  • Günde 7 saat uyuyacagım.Saat 11 de yatıp 6 da kalkacak şekilde yatacagım. Sabah Aral uyanmadan sporumu yapacagım.
  • Her gece yatmadan 1 yaprak sinemaki agzıma atacagım.Üstüne su içecegim
  • Eda Taşpınar’ın at kılı fırçasını ve Krauterhof Anti-Cellulite Gel 250ml’i aldım.Geceleri mutlaka vücüdumu özellikle bacaklarımı tarıyorum ve bu jeli sürüyorum (her gün yapamadım)
  • Macro Center’dan THE LIFECO ORGANİK HİNDİSTAN CEVİZİ YAĞI aldım. Sarkma olmaması için geceleri yüzüme ve gerdanıma sürüyorum.(neredeyse hergün yaptım)
  • Silikon merdane ile her gece her iki bacağımı da 100’er defa aşağıdan yukarıya yoğuruyorum(her gün yapamadım)

  • Her hafta kelle paça pişireceğim (pişirdim ama ben hiç yemedim, Aral a içirdim)
  • Oruç diyeti diye bilinen 16 saatlik açlıklara başlayacagım (başladım, uygulamaya çalışıyorum)
  • Haftanın 6 günü bebeğim uyuduktan sonra Ebru Şallı’nın pilates videolarından birini yapıyorum. (ilk 15 gün çok güzel uyguladım.Sonrası kaldı)

11.03.2019 - 65.5

Seda Altın ile başladığım 21 günlük hem diyet hem de spor programını 62.2. kilo ile tamamladım.Bu whatsapp gruplu bir programdı ve programda en aktif olan kızlarla kendimiz bir grup kuruduk ve dema ediyoruz

05.04.2019 - 62.2

Rejime devam editorum.Hatta sadece rejim yapmak ile kalmyorum yanısıra

G5
2 gün aletli pilates
Şirket diyetisyenine başladım.Hedefim haftada 1 kilo verebilmek

Artık bu malum döngüyü kıracagım.3 aylık kaçamaksız bir program hedefliyorum.Zaten İngiltere işimiz de vatr.Artık kilo, ingilizce gibi beni sürekli kısır döngüye sokan yüklerden kurtulmak istiyorum.

08.04.2016 - 61.8 

Beslenme düzenin
Sabah yulaflı meyve
Öglen proteinli salata
akşam sebze seklinde

Ayrıca

  • Sabah kalkıncaaspir yagı
  • Spor
  • Aç karına - kefir,zencefil, limon ve maden suyu kürü
  • her gün 10.000 adım
  • 100ip
  • At kılı fırcası
  • Elacyl krem - gece yatmadan önce
  • Vücut yağlama


17.04.2018 - 61.2

Yulaflı kahvaltıdan sonra 2 yumurtalı kahvaltıya geçtik
Regli min 4. günü oldugu için kilomun net olduğunu düşünmüyorum
haftasonu ceyrek simit ve maalesef pasta yedim :(
gerçi pastayı ilk yiyişimde ishal oldum uzun bir aradan sonra vucut tatlıda arıza cıkarı sanırım ama zaten bende pişman oldum







You Might Also Like

0 yorum