BEBEKLI KAHVALTI- FLORYA AKVARYUM KAŞIBEYAZ

By 03:53 , ,

Oğlum artık 18 aylık ve birey olmaya başladığını yavaş yavaş hissettiriyor.Bir süredir haftasonu kahvaltılarına ara vermiştirk.Ham bu aralar bütçe yapıyorum ve minimalist yaşamaya karar verdim, hem de Aral'ı oyalamak gerçekten zor oluyor.Sıcak çaylarla gezen garson ve insanları düşündükçe gerçekten geriliyorum.

Geçen hafta kayınvalidemleri götürdüğümüz Kulindag'dan sonra oyun parkı olmayan bir yere gitmemeye kesin karar verdik ve bu haftasonu da annemin Ataturk uçuşunu da gözönünde bulundurarak Florya daki Kaşıbeyaz'dan yer ayırttık.Tabi oyun alanı olmasına özellikle dikkat ederek.

İkramların kalitesi oldukça güzeldi.Açık büfe olmamakla birlikte serpme kahvaltıda yer alan istediğimiz herşeyden bol bol geldi.

Ama beni asıl cezbeden çocuk oyun alanı ve oyun ablasıydı.Çok tatlı bir kız vardı oyun ablası olarak ve oglumla da bol bol ilgilendi.Aral yorulduğunda da yanımızda bebek sandalyesinde oturdu ve inen uçakları izledi.bana da uzun zaman sonra ilk defa keyifle oturup, çayımı yudumlamak kaldı.


You Might Also Like

0 yorum