BIRISININ TANIDIĞI EN GÜZEL BLOGGER MIŞIM

By 08:34

BIRISININ TANIDIĞI EN GÜZEL BLOGGER MIŞIM


Hayatı dolu dolu yaşamayı seviyorum.Evden çıkmadığım gün yoktur.İşe giderim işten sonra planladığım şeyleri yaparım.Bir randevu,spor,ziyaret,davet...

Spor yapmadığım,sosyalleşmediğim bir günüm yoktur.Toplu taşımayı kullanırım sırf kitap okumaya vaktim olsun diye,çünkü özel şoför tutacak maddiyatım yok.


Konuşmayı da severim ama boş boş değil, öğrendiklerimi izlediklerimi ve bunlardan çıkarımlarımı paylaşmaya yöneliktir.Bu kadar paylaşmaya meraklı olunca yazmak istedim.Kendime ait bir dünyam olsun istedim sosyal medyada.


Yakınlarımla paylaşmadım en yakınım, sevgilim hariç.Her gün görüntülenme sayımı onunla paylaşıyorum.Yeniyim ya bu alemde çok heyecan veriyor bana her istatistik.Mutlu oluyorum okundukça ve daha da şevkleniyorum paylaşmak için.


Canım sıkıldıkça off ediyorum kendimi, açıyorum blogumu başlıyorum yazmaya,yer,mekan,ortam ses hiç önemli değil.


Bugün daha farklıydı ama uzun zamandır üzerine planlar yaptığım bir şeyin olmadığını öğrendim.Düştü modum, kaçtı ilhamım.Verdim işe kendimi uzun zamandır ertelediğim iki raporumu da bitirdim.Daha olsa onları da yutar geçerdim.


Ama birden hediyemin olduğunu öğrendim Çiçek Sepeti'nden.Canımın sıkkın olduğunu anlayan sevdicegim yollamış,Notta iliştirmiş tabi,




"Tanıdığım en güzel blog yazarına"

Anında geldi motivasyonum yerine.Buldum havamı

Birde baktım instegramda Nilgün Bodur neler yazmış diye.Motive oluyorum onu okudukça.İste ondan bir anekdot

"Eğer hayatınızda bir denge sorunu hissederseniz,bir bakın bir düşünün...Muhtemelen birini yanlış yere koymuşsunuzdur"

Ben doğru insanı çok şükür  doğru yere koyduğumu bugün anladım.Benim dengem bozuldu o düzeltti

You Might Also Like

0 yorum