6 YILDIR BEN BU EŞŞEĞİ SEVİYORUM

By 15:08

6 YILDIR BEN BU EŞŞEĞİ SEVİYORUM



Bu sözlerin sahibi tabi ki bir eşşeği sevmiyor yalnızca sevdiğine bu şekilde hitap ediyor.Sizin hitap tarzınız nedir??Aşkım,bebeğim,balım,sevgilim........Siz bile okurken sıkıldınız değil mi?

Bir zamanlar AŞKİTOM meşhur olmuştu ve birçok taze çiftimiz birbirlerine böyle hitap ediyordu.Bu trendi  unutalı da çok oldu.Taklitçileri de unuttu kullanmayı.Zaten o dönemin aşklarında kaç tanesi kaldı ve devam etmekte...

Peki siz sıradanlığın dışına çıkıp, hiç  maymun,şabşal,eşşek gibi kelimeleri kullandınız mı sevdiceğinize?Kullanmadıysanız bence biraz sorgulamalısınız ilişkiyi sizce de monoton değil mi?Yani arkadaşlarının, kardeşlerinin yanındaki sen olamadıktan sonra standardın dışına çıkamadıktan sonra kendini de kısıtlamış olmuyor musun. Her şeyde kendimizi ifadelerimizi kısıtladığımız için normal gelebilir ama normal olan bu değildir bence.Çıkaralım ilişkileri sıradanlıklardan.



Bu 6 yıllık aşk hikayesinin sahibi yaklaşık 4 aydır görüşemeyen ve en az 2 yıl daha görüşemeyecek bir çiftimiz.Eğer onlar da bizlerin yaptığı gibi iş,gündem gibi şeyleri konuşuyor olsalardı şu an bu noktada olmayabilirlerdi.Ben derim ki ilişkileri gidişatına, trend kalıplara sıkıştırmayalım ve dizginleri elimize alalım.Yalnızca hitap şeklimizi değil,davranış şeklimizi de değiştirelim kendimize uyarlayalım.


Mesela; sevdiğimizle dertlerimizi,sıkıntılarımızı tabi ki paylaşalım ama asil hedefimizi birbirimiz yanında rahatlama yapalım.Yani huzuru bulalım birlikte.Dertlerimizi paylaşalım ama bizdeki sorumluluğunu bir kişinin daha üzerine vermektense, kendimizin bile sorunu unutacağı şeylere yönelelim.(Bunlar ufak hayat sorunları için geçerlidir,Rabbim herkese güzel günler nasip etsin)İnanıyorum ki o zaman  sorunlar dile getirilmeden etkisi azalacak ve zamanla unutulmaya mahkum olacak.

You Might Also Like

0 yorum